Nestjes

6/10/2023

PUPPYNIEUWS !!!

Eindelijk kunnen we jullie melden dat Op 20 september 2023 zijn er Engelse Cocker Spaniëls pups bij ons geboren.
De Ouderdieren zijn getest en vrij van erfelijke ziekten (pra, fn, aon, hd, bss).
Pups worden in huiselijk en liefdevolle omgeving opgebracht en zullen bij het verlaten van het nest voorzien zijn van FCI Stamboom, Europees paspoort, gechipt, ontwormd, gevaccineerd & puppypakket.
Nog enkele reutjes zoeken hun gouden mandje, pups zijn éénkleurig zwart – blauwschimmel (met tan) – leverschimmelschimmel (met tan)
Als alles goed mag blijven gaan wordt er onder dezelfde condities in oktober een ander nestje verwacht.

Meer info kan bekomen worden via:
GSM: +32 (0)476/59 36 12
marlies@dog-expert.be

28/07/2023

Het is al weer even geleden wat we hier een berichtje hebben gepost. Zoals hieronder in ’22 werd aangekondigd plannen we dit jaar een nestje Engelse Cocker Spaniëls. Meer info kunt u verkrijgen via marlies@dog-expert.be


13/07/2022

Herplaatser (Deze topper heeft inmiddels haar 5* huisje gevonden!)
Voor onze lieve Flat Coated Retriever “Some Miracles The Name Is Pippa” zijn wij opzoek naar een 5*huisje. Pippa is een heel zachtaardige teef die momenteel 1,5jaar oud is. Ze heeft al een basisopleiding gehoorzaamheid achter de rug en is het huiselijk leven gewoon.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

NOG 1 PUPJE BESCHIKBAAR
Uit ons laatste Flat Coated retriever nestje die geboren werd op 18/04 uit de combinatie Flat Passion’s R’n’ B I’ll Take You There (Beau) en David Beckham Ola de Oro (Quilan) zoekt nog 1 teefje een gouden mandje.

De pup wordt huiselijk opgevoed, krijgt intussen alle opvoeding die nodig is, zindelijkheidstraining en start binnenkort aan een puppycursus, zodat ze niets mist in haar opvoeding. Ze is voorzien van FCI stamboom en beide ouderdieren werden getest op erfelijke ziekten en zijn hier vrij van. Verder is het vanzelfsprekend dat ze in orde is met alle andere zaken zoals chip, vaccinaties en stamboom. Meer info via 0476/ 59 36 12 of marlies@dog-expert.be

22/04/2022

PuppySpam + Wie is de Flat Coated Retriever.

Afgelopen week waren het hier drukke dagen. Timber en Sykes werden mama en papa van 10 mooie pups. Alsook Beau en Quilan werden mama en papa van 11 mooie pups. Momenteel gaat al onze liefde en aandacht naar de pups en de 2 schitterende mama’s. De pups worden in huiselijk kring grootgebracht en opgevoed, desondanks het mooie weer zijn ze helaas nog veel te jong om een stapje in de tuin te wagen. Dit zal pas zijn als de pups een 4-tal weken oud zijn. Nu gaat hun prioriteit vooral naar eten en slapen 🙂 .

Zoals we er steeds naar streven een goede combi te doen zijn de ouders beide in orde getest op erfelijke ziekte, HD en ecvo.
Beide ouderdieren hebben een leuk evenwichtig karakter, leven mee in huis en worden allebei gebruikt voor de jacht en gezelschap. De Flat Coated Retriever is een toegewijd huisdier dat enorm geniet van menselijke aandacht. Hij zal er enorm van genieten leuke wandelingen te kunnen doen met zijn baasjes, apporteerspelletjes met hen te spelen maar evengoed van een dagje in de mand samen met zijn baasje TV te kijken. Het is een hond die vrolijk, lief en aanhankelijk is, maar ook een gevoel voor humor heeft. De Flat Coated Retriever is van nature erg gehoorzaam en heeft een zeer evenwichtig temperament.

Onze pups worden liefdevol opgevoed en opgevolgd. Zij verlaten het nest wanneer ze er klaar voor zijn met FCI stamboom, ingeënt, Europees paspoort, ontwormd en starterspakket.

Nog enkele reuen van dit nestje zijn opzoek naar een gouden mandje. Indien jullie interesse hebben of vragen kunnen deze gesteld worden via shop@dog-expert.be

12/03/2022

Wij hebben FANTASTISCH puppynieuws! Via deze weg kunnen wij officieel bevestigen dat wij in april 2 nestjes Flat Coated Retriever Pups zullen mogen verwelkomen. Alles blijft natuurlijk onder voorbehoud en de medewerking van moeder natuur. Er zijn nog enkele plaatsen vrij op onze wachtlijst.

Meer info is te verkrijgen via shop@dog-expert.be

2/01/2022

Wij willen via deze weg alle hondenliefhebbers een heel gelukkig 2022 wensen, boordevol leuke momenten met de hond(en)!!

Ook in dit nieuwe jaar kan u steeds bij ons terecht voor het kwalitatievere materiaal om uw hond te trainen, wij staan u dan ook graag steeds met alle raad bij in de zoektocht naar het juiste materiaal.

Puppyplannen: Dit jaar plannen wij een nestje Flat Coated Retrievers als “moedertje natuur” alles mooi laat verlopen. U mag ons steeds contacteren voor meer info. Daar de interesse groot is, is het zeer aangeraden u in te schrijven op onze wachtlijst.
Verder plannen wij volgend jaar in 2023 een nestje Engelse cocker Spaniël, meer info is eveneens te verkrijgen via mail. shop@dog-expert.be

19/10/2021

Puppy-update! Onze Some Miracles hebben intussen allemaal een 5*huisje gevonden! Vandaag zijn ze reeds 4,5weken oud en wat doen ze het schitterend!

Zoals je kan zien zijn de pups grote donut lovers, een echte aanrader voor iedereen die een pupje in huis haalt! De pups worden er helemaal rustig en zen van te liggen in onze leuke donut-manden! Deze kunnen jullie hier vinden ==> https://dog-expert.be/product/donut-fuzz/

Verder wilden we jullie graag op de hoogte stellen van onze volgende toekomstige nestplannen:
– Flat Coated Retriever 2022
– Engelse Cocker Spaniël 2023
Meer info zal hier binnenkort verschijnen en is te verkrijgen via shop@dog-expert.be

29/09/2021
Intussen zijn de pups al 12 dagen oud, en wat doen de pups en mama Tosca het zo goed 🙂 ! Alle pups wegen intussen al wat meer dan 600gram en 1 leverkleur reu rood weegt reeds 720gram.

Nog enkele zwart kleurige pups zoeken nog een 5*sterren thuis. Zij verlaten het nest wanneer ze er klaar voor zijn met FCI stamboom, ingeënt, Europees paspoort, ontwormd en starterspakket. Meer info over ouders en de pups lezen jullie in onderstaand bericht.
Indien interesse aarzel niet ons te contacteren via shop@dog-expert.be of 0476/ 59 36 12

23/09/2021
Het is al een tijdje geleden dat we iets op onze “nestjes” pagina hebben gepost.
Intussen kunnen wij in alle blijdschap vertellen dat wij afgelopen weekend een nestje cockers hebben mogen verwelkomen! Mama Tosca en papa Tokyo werden trotse ouders van maar liefst 10 schitterende pups. 5 reuen en 5 teven. Van een mooie en eerlijke verdeling gesproken 😀 ! De pups zijn éénkleurig en zijn met 7 zwartkleurige en 3 leverkleur.

Onze pups worden in huiselijke kring opgevoed en blootgesteld aan allerlei drukke momenten en geluiden die in het dagelijkse leven gebeuren. Wanneer het weer het toelaat kunnen zij naar buiten in ons speciaal aangelegd puppypark waar ze nieuwe ontdekkingen en ervaringen opdoen!

Zoals we er steeds naar streven een goede combi te doen zijn de ouders beide in orde getest op erfelijke ziekte, HD en ecvo. Beide ouderdieren hebben een leuk evenwichtig karakter, leven mee in huis en worden allebei gebruikt voor de jacht. Dit maakt dat de pups zowel voor de jacht geschikt zijn maar ook als actieve en leuke huishond die altijd paraat zal staan samen met zijn baasje een leuke wandeling te kunnen doen.

Onze pups worden liefdevol opgevoed en opgevolgd. Zij verlaten het nest wanneer ze er klaar voor zijn met FCI stamboom, ingeënt, Europees paspoort, ontwormd en starterspakket.

Nog enkele van onze pups zijn opzoek naar een gouden mandje. Indien jullie interesse hebben of vragen kunnen deze gesteld worden via shop@dog-expert.be

4/12/2020
Hieronder enkel sfeerfoto’s van ons laatste nest. Bekijk zeker onze “blog”pagina ook eens voor meer info 🙂 .

Deze foto’s zijn van het nestje Flat Coated Retrievers uit de combinatie Beau&Sykes.