Nestjes

19/10/2021

Puppy-update! Onze Some Miracles hebben intussen allemaal een 5*huisje gevonden! Vandaag zijn ze reeds 4,5weken oud en wat doen ze het schitterend!

Zoals je kan zien zijn de pups grote donut lovers, een echte aanrader voor iedereen die een pupje in huis haalt! De pups worden er helemaal rustig en zen van te liggen in onze leuke donut-manden! Deze kunnen jullie hier vinden ==> https://dog-expert.be/product/donut-fuzz/

Verder wilden we jullie graag op de hoogte stellen van onze volgende toekomstige nestplannen:
– Flat Coated Retriever 2022
– Engelse Cocker Spaniël 2023
Meer info zal hier binnenkort verschijnen en is te verkrijgen via shop@dog-expert.be

29/09/2021
Intussen zijn de pups al 12 dagen oud, en wat doen de pups en mama Tosca het zo goed 🙂 ! Alle pups wegen intussen al wat meer dan 600gram en 1 leverkleur reu rood weegt reeds 720gram.

Nog enkele zwart kleurige pups zoeken nog een 5*sterren thuis. Zij verlaten het nest wanneer ze er klaar voor zijn met FCI stamboom, ingeënt, Europees paspoort, ontwormd en starterspakket. Meer info over ouders en de pups lezen jullie in onderstaand bericht.
Indien interesse aarzel niet ons te contacteren via shop@dog-expert.be of 0476/ 59 36 12

23/09/2021
Het is al een tijdje geleden dat we iets op onze “nestjes” pagina hebben gepost.
Intussen kunnen wij in alle blijdschap vertellen dat wij afgelopen weekend een nestje cockers hebben mogen verwelkomen! Mama Tosca en papa Tokyo werden trotse ouders van maar liefst 10 schitterende pups. 5 reuen en 5 teven. Van een mooie en eerlijke verdeling gesproken 😀 ! De pups zijn éénkleurig en zijn met 7 zwartkleurige en 3 leverkleur.

Onze pups worden in huiselijke kring opgevoed en blootgesteld aan allerlei drukke momenten en geluiden die in het dagelijkse leven gebeuren. Wanneer het weer het toelaat kunnen zij naar buiten in ons speciaal aangelegd puppypark waar ze nieuwe ontdekkingen en ervaringen opdoen!

Zoals we er steeds naar streven een goede combi te doen zijn de ouders beide in orde getest op erfelijke ziekte, HD en ecvo. Beide ouderdieren hebben een leuk evenwichtig karakter, leven mee in huis en worden allebei gebruikt voor de jacht. Dit maakt dat de pups zowel voor de jacht geschikt zijn maar ook als actieve en leuke huishond die altijd paraat zal staan samen met zijn baasje een leuke wandeling te kunnen doen.

Onze pups worden liefdevol opgevoed en opgevolgd. Zij verlaten het nest wanneer ze er klaar voor zijn met FCI stamboom, ingeënt, Europees paspoort, ontwormd en starterspakket.

Nog enkele van onze pups zijn opzoek naar een gouden mandje. Indien jullie interesse hebben of vragen kunnen deze gesteld worden via shop@dog-expert.be

4/12/2020
Hieronder enkel sfeerfoto’s van ons laatste nest. Bekijk zeker onze “blog”pagina ook eens voor meer info 🙂 .

Deze foto’s zijn van het nestje Flat Coated Retrievers uit de combinatie Beau&Sykes.