Verzending en retour

Verzending en retour

Verzending

Nadat u een bestelling hebt gedaan in onze webshop ontvangt u een e-mail ter bevestiging en gaan wij aan het werk. We besteden de grootste zorg aan de verpakking en verzending.

Voor de verzending brengen wij een deel van de kosten in rekening.

 • België:  6.50€ . Afhalen van uw pakket is ook steeds mogelijk na contact.
 • Nederland – Frankrijk – Luxemburg – Duitsland: altijd 12.50€

Levering

 • Aan huis: Uw pakje wordt geleverd door de koerier die door Dog-Expert wordt gekozen in functie van de aard van de zending. De levertermijn is afhankelijk van de vervoerder maar is in normale omstandigheden 3 – 5 werkdagen.  Mocht een artikel bij ons niet in voorraad zijn maar wel bij onze leverancier of onderweg zijn naar ons, dan zal de levertermijn 7 – 14 werkdagen zijn. Wij brengen u hiervan dan op de hoogte via mail. Uw bestelling zal dan ook verzonden worden als ze volledig is. Zodra het pakje aan u verstuurd is, zal u hiervan verwittigd worden.
 • Afhaling van uw bestelling: U kan uw bestelde artikelen komen afhalen bij Dog-Expert – Hotondstraat 3 – 9600 Ronse. Zodra uw bestelling klaar staat, zullen wij telefonisch of per mail met u contact opnemen om af te spreken.

Beschadigde goederen bij levering: Indien bij levering blijkt dat de goederen beschadigd zijn, gelieve dan onmiddellijk de volgende gegevens door te sturen:
 – Foto(‘s) van de buitenverpakking
 – Foto(‘s) van de binnenverpakking
 – Foto(‘s) van de beschadigde goederen
Wanneer bij de levering onmiddellijk blijkt dat de buitenverpakking beschadigd is, gelieve dit te noteren bij het handtekenen van ontvangst van de goederen. Wanneer wij niet over de bovenstaande gegevens beschikken, kunnen wij jammer genoeg de beschadigde goederen niet opnieuw opsturen of vergoeden. Beschadigingen dienen onmiddellijk te worden gemeld (dag van ontvangst/afhaling).

Retour

We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht het toch niet het geval zijn, of wil u uw aankoop toch terugsturen dan kan dat binnen de 14 dagen ingaande op de dag van levering. Uitzonderlijk hierbij zijn speciaal voor u gepersonaliseerde producten zoals bv halsbanden, bedrukte speeltjes, …..
Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk (via mail of post) aan Dog-Expert kenbaar te worden gemaakt. U dient hierbij uw volledige naam, rekeningnummer (IBAN en BIC/SWIFT nummer) en bestel- of factuurnummer te vermelden voor een spoedige afhandeling.
Daarnaast gelden de volgende voorwaarden voor retourneren:

 • Het artikel is compleet, ongebruikt, onbeschadigd, ongeopend en in de originele verpakking.
 • De (verzend)kosten voor retourneren zijn voor uw eigen rekening.
 • U dient zorgvuldig om te gaan met het artikel dat u retour wil sturen.
 • Eventuele verzendkosten, alsmede enige schade die zich tijdens transport naar ons filiaal voordoet, zijn voor uw rekening. Zorg er dus voor dat de producten stevig verpakt worden.
 • Beschadigde en gebruikte producten kunnen we niet retour nemen.
  Wanneer u een product retour stuurt zullen wij na ontvangst van de zending binnen de 30 dagen het aankoopbedrag terugstorten.