Ik ga op reis en ik neem mee “Checklist”.

De vakantie komt stillaan dichterbij, maar wat neem je zoal mee voor je liefste viervoeter? Check hieronder onze handige: ik ga op reis en ik neem mee “checklist” en laat je inspireren šŸ™‚ !

 • Eerst en vooral: het Europees paspoort of blauwe boekje genoemd. Controleer voor vertrek of je hond voldoet aan alle vaccinaties om gerust op vakantie te kunnen gaan.
 • Voer- en Drinkbak. Zorg dat je hond steeds voldoende fris water kan drinken tijdens warme dagen. Tip: in ons assortiment beschikken wij over een zeer handige drinkbak die niet omver gegooid kan worden! Zeer handig tijdens wagenritten.

  https://dog-expert.be/product/anti-mors-waterkom-14l/
 • Voeding.
  Sinds kort kan u bij ons ook hiervoor terecht, wij bieden een hoogwaardige voeding aan die vrij is van gluten, en granen. Kortom de ideale voeding voor een hond. Zeer handig zijn onze kleine verpakkingen, voor als u niet te veel plaats heeft in de wagen. Ideaal voor op vakantie en naargelang van het type hond net voldoende! Aarzel niet ons te contacteren voor meer info hierover. Wij helpen je graag verder met het zoeken van de ideale voeding voor jouw hond!
  https://dog-expert.be/product-categorie/hondenvoer/

 • Bench
 • EHBO- Kit, voorzie in deze kit zeker en vast een tekenpen (liefst 2 formaten zo kan je het juiste materiaal gebruiken naargelang de grootte van de teek) om zo snel mogelijk op een juiste en veilige manier de teken te verwijderen. Verwijdering van de teek binnen de 24h verkleint de kans op ziektes die overgedragen worden door teken zienderogen!
  Andere niet te missen object hierin is onze vetericyn ehbo spray. Te gebruiken na het verwijderen van de teek maar ook geschikt voor het verzorgen van allerlei wondjes!

  https://dog-expert.be/product/tekenpen/

https://dog-expert.be/product/vetericyn-wondverzorging/
 • Mand en of koelmat. Dit is handig omdat je hond dan zijn eigen plekje/nestje heeft voor zichzelf.
 • Speeltje en lekker gezonde snacks voor honden, omdat het voor hen toch ook wel een beetje vakantie is šŸ˜‰
  https://dog-expert.be/product-categorie/beloningskoekjes-snacks/

  Vanwege het hele dog-expert team wensen wij jullie een zorgeloze vakantie toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *